Website vernieuwen

Onze website vernieuwingsdienst is ontworpen om verouderde websites nieuw leven in te blazen. We bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw online aanwezigheid te verbeteren, van het bijwerken van het ontwerp tot het optimaliseren van de gebruikerservaring en het implementeren van nieuwe functies.

Je website vernieuwen, waarom?

Is jouw website toe aan een opfrisbeurt? Bij Toox Webdesign begrijpen we het belang van een moderne en effectieve website die jouw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigt. Onze professionele website vernieuwingsdiensten zijn ontworpen om jouw online aanwezigheid nieuw leven in te blazen en jouw bedrijf te helpen groeien. Of het nu gaat om het bijwerken van het ontwerp, het verbeteren van de gebruikerservaring of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, wij staan klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen. 

Wanneer is jouw website toe aan een vernieuwing?

  • Je website heeft verouderde vormgeving en ziet er niet meer modern uit.
  • De gebruikerservaring van je website is slecht, met moeilijke navigatie en lange laadtijden.
  • Je website is niet goed geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.
  • Je merkt een daling in het aantal bezoekers of conversies op je website.
  • Je concurrenten hebben recentelijk hun websites vernieuwd en zien er beter uit.
  • Je website voldoet niet meer aan de behoeften en verwachtingen van je doelgroep.
  • Je wilt nieuwe functies toevoegen aan je website om de gebruikerservaring te verbeteren.
  •  
Professionele Ontwerp en Ontwikkeling

We leveren op maat gemaakte oplossingen voor website vernieuwen, die perfect aansluiten bij jouw merk en doelstellingen.

Responsief Design

We zorgen ervoor dat jouw vernieuwde website er goed uitziet en goed presteert op alle apparaten, inclusief desktops, tablets en smartphones.

Gebruiksvriendelijkheid

We verbeteren de gebruikerservaring van jouw website, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en vinden wat ze zoeken.

Ondersteuning en Onderhoud

We bieden continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en veilig blijft.

Servicevoordelen

Is je huidige website niet meer up-to-date? Merk je dat je online aanwezigheid niet meer effectief is? Bij Toox Webdesign begrijpen we het belang van een website die jouw bedrijf optimaal vertegenwoordigt. Als jouw website niet langer voldoet aan de verwachtingen van je klanten of niet meer aansluit bij de doelstellingen van je bedrijf, dan is het tijd voor vernieuwing.

Heb je een beperkt budget maar wil je toch een professionele website vernieuwing? Bij Toox Webdesign begrijpen we dat financiële beperkingen een rol kunnen spelen bij het verbeteren van je online aanwezigheid. Onze betaalbare websites voor klanten met een beperkt budget bieden de mogelijkheid om je website op te frissen en te optimaliseren zonder grote investeringen.

WIl je gebeld worden?
phone call
+31 6 85414020

Phone Number

email
Tooxwebdesign@gmail.com

email address

question

Veelgestelde vragen

Wat houdt het vernieuwen van een website precies in?

Het vernieuwen van een website omvat het herzien en updaten van de inhoud, het ontwerp en de functionaliteit van de website om deze weer up-to-date te maken en beter aan te sluiten bij de behoeften van de gebruikers en de doelstellingen van het bedrijf.

Wanneer is het tijd om mijn website te vernieuwen?

Het kan tijd zijn om je website te vernieuwen als deze verouderd is, slecht presteert, niet mobiel responsief is, achterhaalde inhoud bevat, of als je merkt dat de concurrentie een betere online aanwezigheid heeft.

Wat zijn de voordelen van het vernieuwen van mijn website?

Het vernieuwen van je website kan leiden tot een verbeterde gebruikerservaring, hogere conversiepercentages, betere zoekmachine rankings, meer verkeer en een modernere uitstraling die beter past bij je merkidentiteit.

tools

Vragen over de dienst

Wat voor soort updates worden er tijdens het vernieuwingsproces uitgevoerd?

Tijdens het vernieuwingsproces kunnen updates worden uitgevoerd op het gebied van ontwerp, navigatie, inhoud, functionaliteit, prestaties, beveiliging en zoekmachineoptimalisatie.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een website te vernieuwen?

De doorlooptijd van het vernieuwingsproces kan variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website, maar gemiddeld duurt het proces enkele weken, afhankelijk van de vereisten en het beschikbare budget.

Bieden jullie ook migratie van inhoud en SEO-optimalisatie aan als onderdeel van het vernieuwingsproces?

Ja, we bieden migratie van inhoud van de oude naar de nieuwe website aan, evenals SEO-optimalisatie om ervoor te zorgen dat de vernieuwde website goed presteert in zoekmachines en gemakkelijk vindbaar is voor potentiële klanten. de SEO dienst is al inbegrepen bij de prijs

invoice

Vragen over de betaling

Wat zijn de kosten voor het vernieuwen van mijn website?

De kosten voor het vernieuwen van een website zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de website, de gewenste functionaliteit en het niveau van maatwerk. Onze tarieven beginnen bij €500

Bieden jullie opties voor betaling in termijnen aan voor het vernieuwen van mijn website?

Ja, we bieden flexibele betalingsplannen aan, inclusief betaling in termijnen, om de kosten van het vernieuwen van je website over een langere periode te spreiden.

Voetbalvids 2
Voetbalvids 2
2024-01-30
Wij hebben de design update gebruikt voor BeyondYourself. En zijn heel tevreden over de uitwerking. Dus wil je een nieuwer, moderner design. Als je het mij vraagt is Kem de juiste man. Heel eeg bedankt !
karim ghissassi
karim ghissassi
2024-01-19
Tarek
Tarek
2023-12-28
Supersnel, en top werk! Je krijgt wat je ook verwacht.
Diana Madusiok
Diana Madusiok
2023-12-28
Bij Toox webdesign denken ze in mogelijkheden, ze hebben onze website bij dima-zorg zo aangepast hoe wij het graag wilde..super tevreden mee, hele fijne directe contact, komt afspraken na en vakkundig! Aanpassingen van je website binnen een paar uur gedaan, ideaal! Dit bedrijf is een aanrader!
Chris bosveld
Chris bosveld
2023-12-27
Betaalbare websites op maat die jouw online identiteit versterken. Profiteer van flexibel betalen in termijnen en zet vandaag de stap naar een professionele online aanwezigheid.
Contact
NIeuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om de laatste updates & kortingen te ontvangen

Stuur een whatsapp berichtje
1
Ben je verdwaald?
Hallo daar! 👋
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?