Website onderhoud

Houd je website veilig, snel en up-to-date met onze professionele onderhoudsdiensten. Van beveiligingsupdates tot prestatie-optimalisatie, wij zorgen ervoor dat je website altijd optimaal presteert.

Professioneel Website Onderhoud

Bij Toox Webdesign begrijpen we hoe belangrijk regelmatig onderhoud is voor een succesvolle website. Onze professionele website onderhoudsdiensten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je website veilig, up-to-date en optimaal presterend blijft. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf, wij bieden oplossingen die passen bij jouw behoeften en budget. Door regelmatig onderhoud te plegen, minimaliseer je het risico op technische problemen, verbeter je de prestaties en zorg je voor een betere gebruikerservaring.

Wat krijg je bij onderhoud van een website?

  • Beveiligingsupdates
  • Software-updates
  • Back-up en herstel
  • Prestatie-optimalisatie
  • Contentupdates
  • Technische ondersteuning
Betrouwbaarheid

Door regelmatig onderhoud te plegen, minimaliseer je het risico op technische problemen en uitval van de website.

SEO

Een goed onderhouden website scoort beter in zoekmachines, wat leidt tot meer organisch verkeer en hogere rankings.

Prestaties

Updates en optimalisaties zorgen ervoor dat je website snel en responsief blijft, wat de gebruikerservaring verbetert.

Veiligheid

Regelmatig onderhoud helpt beveiligingslekken te dichten en je website te beschermen tegen hackers en malware.

Service voordelen

Ontdek de meerwaarde van professioneel website onderhoud bij Toox Webdesign. Onze deskundige team staat paraat om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid altijd betrouwbaar en optimaal presteert.

Vertrouw op Toox Webdesign voor al je website onderhoudsbehoeften en focus je op het laten groeien van je bedrijf. Ontdek hoe onze onderhoudsdiensten jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Wil je meer dan alleen onderhoud? Bekijk dan onze dienst voor het vernieuwen van websites voor een frisse en moderne uitstraling.

WIl je gebeld worden?
phone call

Telefoonnummer

question

Veelgestelde vragen

Wat houdt website onderhoud precies in?

Website onderhoud omvat verschillende taken, waaronder het regelmatig updaten van software, het uitvoeren van beveiligingscontroles, het maken van back-ups, het optimaliseren van prestaties en het verhelpen van eventuele problemen die zich voordoen om de website soepel te laten draaien.

Waarom is regelmatig onderhoud van mijn website belangrijk?

Regelmatig onderhoud van je website is essentieel om de veiligheid, prestaties en functionaliteit ervan te behouden. Het minimaliseert ook het risico op beveiligingslekken, vermindert downtime en zorgt voor een betere gebruikerservaring voor je bezoekers.

Hoe vaak moet ik mijn website laten onderhouden?

De frequentie van website onderhoud hangt af van verschillende factoren, waaronder het type website, het gebruikte platform en de mate van interactiviteit. Over het algemeen wordt aanbevolen om je website regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks, te laten onderhouden om optimale prestaties te garanderen.

tools

Vragen over de dienst

Welke soorten updates worden tijdens het onderhoud uitgevoerd?

Tijdens het onderhoud voeren we updates uit voor software, plug-ins, thema's en andere componenten van je website. We controleren ook de beveiliging, voeren back-ups uit en optimaliseren de prestaties.

Hoe snel kan ik verwachten dat problemen worden opgelost als ze zich voordoen tijdens het onderhoud?

We streven ernaar om eventuele problemen die zich voordoen tijdens het onderhoud zo snel mogelijk op te lossen. Ons team staat klaar om adequaat te reageren op supportverzoeken en problemen op te lossen binnen een redelijke tijdspanne.

Wat is de reactietijd voor supportverzoeken tijdens het onderhoudsproces?

Onze reactietijd voor supportverzoeken tijdens het onderhoudsproces is binnen 2 uur, waarbij we streven naar een snelle en efficiënte oplossing voor eventuele problemen of vragen die zich voordoen.

invoice

Vragen over de betaling

Wat zijn de kosten voor website onderhoud?

De kosten voor website onderhoud kunnen variëren afhankelijk van de omvang van de website, de gewenste diensten en de frequentie van het onderhoud. Onze tarieven beginnen bij €50 per maand & €500 Per jaar

Bieden jullie flexibele betalingsplannen aan, zoals maandelijkse betalingen of jaarlijkse abonnementen?

Ja, we bieden flexibele betalingsplannen aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Je kunt kiezen voor maandelijkse betalingen of een jaarlijks abonnement met een voordeligere prijs.

Voetbalvids 2
Voetbalvids 2
2024-01-30
Wij hebben de design update gebruikt voor BeyondYourself. En zijn heel tevreden over de uitwerking. Dus wil je een nieuwer, moderner design. Als je het mij vraagt is Kem de juiste man. Heel eeg bedankt !
karim ghissassi
karim ghissassi
2024-01-19
Tarek
Tarek
2023-12-28
Supersnel, en top werk! Je krijgt wat je ook verwacht.
Diana Madusiok
Diana Madusiok
2023-12-28
Bij Toox webdesign denken ze in mogelijkheden, ze hebben onze website bij dima-zorg zo aangepast hoe wij het graag wilde..super tevreden mee, hele fijne directe contact, komt afspraken na en vakkundig! Aanpassingen van je website binnen een paar uur gedaan, ideaal! Dit bedrijf is een aanrader!
Chris bosveld
Chris bosveld
2023-12-27
Betaalbare websites op maat die jouw online identiteit versterken. Profiteer van flexibel betalen in termijnen en zet vandaag de stap naar een professionele online aanwezigheid.
Contact
NIeuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om de laatste updates & kortingen te ontvangen

Stuur een whatsapp berichtje
1
Ben je verdwaald?
Hallo daar! 👋
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?