Website laten maken

Ons webdesignteam zet jouw ideeën om in een volledig functionele en visueel aantrekkelijke digitale ervaring. We ontwikkelen websites die jouw merk onderscheiden van concurrenten, waardoor je de aandacht van je doelgroep vastlegt.

Website laten maken door experts

Bij Toox Webdesign begrijpen we de cruciale rol van een professionele website in het succes van jouw bedrijf. Ons team van experts staat klaar om een op maat gemaakte website te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gericht op het aantrekken van klanten en het genereren van conversies.

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, wij bieden oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en budget. Onze transparante aanpak en samenwerkingsgerichte benadering garanderen dat je betrokken bent bij elke stap van het proces, van concept tot lancering en verder.

Waarom een website laten maken?

  • Online aanwezigheid: Bereik een wereldwijd publiek en wees 24/7 beschikbaar voor potentiële klanten.

  • Merkpresentatie: Geef je merk een podium en presenteer je producten en diensten op een aantrekkelijke manier.

  • Geloofwaardigheid en vertrouwen: Bouw geloofwaardigheid op bij je doelgroep en win hun vertrouwen door middel van een professionele website.

  • Conversieverhoging: Vergroot de kans op conversies door een gebruiksvriendelijke en overtuigende online ervaring te bieden.

  • Groei van je bedrijf: Stimuleer de groei van je bedrijf door middel van een effectieve online marketing en verkoopplatform.
Responsief Design

Jouw website wordt geoptimaliseerd voor alle apparaten, van desktops tot smartphones.

SEO-vriendelijkheid

We integreren SEO-best practices om ervoor te zorgen dat je website goed scoort in zoekmachines zoals Google.

Modern design

Onze websites worden vakkundig ontworpen om een blijvende indruk te maken en je merk te versterken.

Maatwerk

Onze websites worden volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij jouw bedrijf.

Servicevoordelen

Dit stelt ons in staat om een ontwerpstrategie te creëren die je niet alleen onderscheidt van de concurrentie, maar ook zakelijke resultaten stimuleert. Ons designteam is bedreven in het gebruik van de nieuwste webdesigntechnologieën en trends om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen een digitale plek is, maar ook een krachtig instrument voor je bedrijf.

Maar ons werk eindigt niet bij de lancering van je website. We bieden voortdurende onderhouds- en ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat je site up-to-date blijft, beveiligd is en optimaal presteert. Of het nu gaat om het integreren van nieuwe functies, het bijwerken van inhoud of het oplossen van problemen, wij hebben alles onder controle.

Laat ons een website creëren die niet alleen jouw merkverhaal vertelt, maar ook groei stimuleert en jouw online aanwezigheid versterkt. Omarm de kracht van een uitstekende web aanwezigheid met Toox Webdesign

WIl je gebeld worden?
phone call

Telefoonnummer

question

Veelgestelde vragen

Wat houdt het proces van een website laten maken precies in?

Het proces begint met een intakegesprek waarin we jouw wensen en doelen bespreken. Vervolgens ontwikkelen we een ontwerp en bouwen we de website. Na jouw goedkeuring wordt de website gelanceerd.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een website te laten maken?

De doorlooptijd varieert afhankelijk van de complexiteit van de website en jouw specifieke eisen. Gemiddeld duurt het proces tussen de 1 en 3 weken.

Zijn er voorafgaande vereisten of technische kennis nodig om een website te laten maken?

Nee, geen technische kennis is vereist. We begeleiden je door het hele proces en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van wat er gebeurt.

tools

Vragen over de dienst

Bieden jullie aanpassingen en updates aan nadat de website is gemaakt?

Ja, we bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten na de lancering van de website. We kunnen updates, aanpassingen en eventuele technische problemen voor je oplossen, voor een maandelijks of jaarlijkse prijs

Hoe zit het met de hosting en het onderhoud van de website nadat deze is gebouwd?

We bieden hostingdiensten aan voor jouw website en zorgen voor regelmatige back-ups, beveiligingsupdates en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website altijd veilig en up-to-date is.

Wat onderscheidt jullie website laten maken service van anderen?

Onze service onderscheidt zich door maatwerk, gebruiksgemak en uitstekende klantenservice. Bovendien bieden we flexibele betalingsmogelijkheden, inclusief betalen in termijnen, zodat het laten maken van een website voor iedereen toegankelijk is.

invoice

Vragen over de betaling

Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie aan voor het laten maken van een website?

We accepteren betalingen via bankoverschrijving, creditcard en Contant

Kunnen jullie opties bieden voor betaling in termijnen bij het laten maken van een website?

Ja, we begrijpen dat niet iedereen het volledige bedrag in een keer kan betalen. Daarom bieden we flexibele betalingsplannen aan, inclusief betaling in termijnen.

Voetbalvids 2
Voetbalvids 2
2024-01-30
Wij hebben de design update gebruikt voor BeyondYourself. En zijn heel tevreden over de uitwerking. Dus wil je een nieuwer, moderner design. Als je het mij vraagt is Kem de juiste man. Heel eeg bedankt !
karim ghissassi
karim ghissassi
2024-01-19
Tarek
Tarek
2023-12-28
Supersnel, en top werk! Je krijgt wat je ook verwacht.
Diana Madusiok
Diana Madusiok
2023-12-28
Bij Toox webdesign denken ze in mogelijkheden, ze hebben onze website bij dima-zorg zo aangepast hoe wij het graag wilde..super tevreden mee, hele fijne directe contact, komt afspraken na en vakkundig! Aanpassingen van je website binnen een paar uur gedaan, ideaal! Dit bedrijf is een aanrader!
Chris bosveld
Chris bosveld
2023-12-27
Betaalbare websites op maat die jouw online identiteit versterken. Profiteer van flexibel betalen in termijnen en zet vandaag de stap naar een professionele online aanwezigheid.
Contact
NIeuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om de laatste updates & kortingen te ontvangen

Stuur een whatsapp berichtje
1
Ben je verdwaald?
Hallo daar! 👋
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?