Heb je vragen?

Vind antwoorden op uw meest voorkomende vragen over onze diensten en processen. Ontdek meer over onze diensten, werkprocessen en meer in onze uitgebreide FAQ’s.

question

Veelgestelde vragen

Wat voor soort diensten biedt Toox Webdesign aan?

Toox Webdesign biedt een breed scala aan diensten, waaronder webdesign, logo-ontwerp, social media branding, website-onderhoud en meer. We zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve oplossingen die de online aanwezigheid van onze klanten versterken.

Hoe lang duurt het om een ​​website te laten maken bij Toox Webdesign?

De tijd die nodig is om een website te laten maken, hangt af van verschillende factoren, Meestal maken we binnen 3 dagen de website omdat we aan onze laptop zijn geplakt. We streven ernaar om efficiënt te werken en leveren de website binnen een redelijke termijn, rekening houdend met de kwaliteit en tevredenheid van de klant.

Zijn de websites die door TooX Webdesign worden gemaakt, geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)?

ja, alle websites die wij maken, worden geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). bij een standaard website doen we de basis. Neem je een plan bij ons voor SEO zorgen wij ervoor dat SEO onze prioriteit wordt voor jouw website tegelijkertijd met kwaliteit.

tools

Vragen over diensten

Biedt TooX Webdesign onderhoudsdiensten voor bestaande websites?

Ja, we bieden uitgebreide onderhoudsdiensten voor bestaande websites, waaronder updates, beveiliging, back-ups en technische ondersteuning. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en optimaal presteert.

Is het mogelijk om aanpassingen of extra functies toe te voegen aan een bestaande website?

Ja, we bieden maatwerkoplossingen en aanpassingen aan bestaande websites om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van onze klanten en om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan hun online platform.

Biedt TooX Webdesign ook hostingdiensten aan voor websites?

Ja, wij bieden hostingdiensten aan voor websites van onze klanten. Onze hostingpakketten zijn betrouwbaar, veilig en geoptimaliseerd voor de beste prestaties van uw website.

invoice

Vragen over betalingen

Hoeveel kost het om een website te laten maken bij Toox Webdesign?

De kosten voor het laten maken van een website variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van de klant. We bieden betaalbare tarieven die passen bij verschillende budgetten en bieden ook flexibele betaalopties, waaronder betaling in termijnen.

Biedt TooX Webdesign betalingsplannen of termijnbetalingen aan?

Ja, wij bieden flexibele betalingsplannen aan, waaronder betaling in termijnen, om onze klanten te helpen de kosten van hun project te spreiden en gemakkelijk te beheren.

WIl je gebeld worden?
Voetbalvids 2
Voetbalvids 2
2024-01-30
Wij hebben de design update gebruikt voor BeyondYourself. En zijn heel tevreden over de uitwerking. Dus wil je een nieuwer, moderner design. Als je het mij vraagt is Kem de juiste man. Heel eeg bedankt !
karim ghissassi
karim ghissassi
2024-01-19
Tarek
Tarek
2023-12-28
Supersnel, en top werk! Je krijgt wat je ook verwacht.
Diana Madusiok
Diana Madusiok
2023-12-28
Bij Toox webdesign denken ze in mogelijkheden, ze hebben onze website bij dima-zorg zo aangepast hoe wij het graag wilde..super tevreden mee, hele fijne directe contact, komt afspraken na en vakkundig! Aanpassingen van je website binnen een paar uur gedaan, ideaal! Dit bedrijf is een aanrader!
Chris bosveld
Chris bosveld
2023-12-27
Betaalbare websites op maat die jouw online identiteit versterken. Profiteer van flexibel betalen in termijnen en zet vandaag de stap naar een professionele online aanwezigheid.
Contact
NIeuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om de laatste updates & kortingen te ontvangen

Stuur een whatsapp berichtje
1
Ben je verdwaald?
Hallo daar! 👋
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?